fbpx

“Det här är det enda sättet för att lyckas med SEO”

Julio Chang är egenföretagande fotograf i Göteborg. Sedan han blev kund hos Topborn tog det tre veckor för hans webbplats att nå högt upp i Googles sökresultat.

På mindre än ett år har Topborns tjänst genererat intäkter på mer än tretton gånger min investering, säger Julio Chang.


Topborn skulle inte vara den första marknadsföringsbyrå som erbjöd sökmotoroptimering åt Julio. Han har tidigare varit skeptisk till att ta hjälp externt.

När Topborn hörde av sig för första gången hade han aldrig hört talas om företaget tidigare.

– Under samtalets gång gjorde jag en snabb research för att se om det var ett legit företag, vilket det var. När säljaren sedan berättade om upplägget av tjänsten så valde jag att testa, säger Julio Chang.

Tidigare bekant med SEO

Julio började med sökfrasen “fotograf Göteborg”. Det är en fras som har stor konkurrens på Google och det visste Julio om. Han har nämligen själv pysslat med egen sökmotoroptimering, nyckelord och länkar för att få sin hemsida högt rankad, men han har inte lyckats helt på egen hand.

– När säljaren berättade om hur Topborn arbetar med sökmotoroptimering så visste jag redan då att det här är det enda sättet för att lyckas med SEO, säger Chang.

Julio Chang Got Visual

“Jag kan följa allt live via kundportalen”

Under hela samarbetet har Julio haft tillgång till sin egen kundportal. Där kan han se svart på vitt hur arbetet går till. Portalen är enligt honom smidig.

– Topborn är duktiga på att ringa upp och stämma av med mig, men tack vare kundportalen kan jag se allt live och sköta min egen utveckling, säger han. 

Sedan Julio blev kund hos Topborn har kunderna trillat in. Det vet han för att det har kommit in fler förfrågningar genom webbsidan samt att han har frågat kunderna om hur de har hittat honom.

– Min webbsidas domännamn säger ingenting om att jag är fotograf. Så det finns inget annat sätt än att de har sökt på Google, säger Julio Chang. 

Vi hjälper företag, precis som ditt, att nå ut till fler kunder.

“Jag är supernöjd med tjänsten och rekommenderar Topborn till alla former av verksamheter.”

Julio Chang, fotograf Got Visual.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.